این تاپیک از دوست خوبمون rahimfrd تایید شد .از مطلب مفیدتون سپاسگذارمدوستان من نرم افزاری طراحی کردم که میتونه رتبه های تقریبی رو با استفاده از درصدهای داوطلبان 85 و فرمول میانیابی خطی حساب کنه میتونین از لینک زیر دانلودش کنین
http://www.geocities.com/rahimfrd/Prj.zipالبته قبل از استفاده باید موارد زیر رو رعایت کنید
1-نرم افزار ویژوال بیسیک رو نصب کنید
2-از اونجا که کد نرم افزار رو در دسترس قرار دادم میتونین اونو ویرایش کنین و از میانیابی های پیشرفته مثل میانیابی نیوتون ، لاگرانژ و حتی Splin استفاده کنین من خودم اولش از میانیابی لاگرانژ استفاده کردم ولی واسه داده های بزرگ جواب نمی داد واسه همین از میانیابی که خودم ساختم و اسمشو گذاشتم میانیابی خطی استفاده کردم این میانیابی واسه های تابع های صعودی ،نزولی کاربرد داره البته فکر کنم مال نیوتون هم خوب باشه ولی من امتحانش نکردم
3-هر چه اطلاعات بیشتری برای داوطلبان 85 به نرم افزار داده شود محاسبه رتبه دقیق تر است و هرچه اطلاعات حول رتبه ای متمرکز باشد محاسبه رتبه ی تقریبی در آن نقطه دقیق تر است مثلآ اطلاعات پیش فرض وارد شده در نرم افزار تمامآ رتبه های زیر 700 هستند بنابراین محاسبه رتبه داوطلبان کنکور 87 ی که رتبه ی آنها زیر 700 است دقیق تر است تا رتبه های بالای 1000
4-از دوستان عزیز میخواهم که هر کس درصدهای داوطبان کنکور 85 رو همراه با رتبه دارند(مخصوصآ رتبه های بالای 1000) روی سایت قرار دهند تا دیگر دوستان درصدها رو وارد نرم افزار کنند
5- برای مشاهده رتبه تقریبی درصدها تون رو در بخش اطلاعات داوطلبان وارد کنید و دکمه محاسبه را بزنید تا به لیست اضافه شود و رتبه ی تقریبی و میانگین و همچنین اطلاعات دیگر را برای شما نمایش دهد
6-در بخش میزان تغییرات میتوانید سختی کنکور 87 نسبت به کنکور 85 را وارد کنید عدد بالاتر از 1 به منزله سخت تر و عدد زیر 1 به منزله آسان تر می باشد برای بدست آوردن این عدد یکبار سوالات کنکور 85 را تست میزنید
و درصدهایی که بدست آوردین رو تقسیم بر درصدهای کنکور 87 میکنید آنگاه برای هر درس یک عدد نزدیک به 1 بدست می آید حالا باید میانگین این اعداد رو حساب کنید برای محاسبه میانگین اعداد رو در ضرایب آنها ضرب کرده و با هم جمع میکنیم سپس بر مجموع ضرایب یعنی 18 تقسیم میکنیم عددی که به دست می آید را وارد بخش میزان تغییرات میکنیم(البته بهتر است سختی درس ریاضی را 1 در نظر بگیریم چون اکثرآ ریاضی رو 0 میزنن یعنی سختی و آسونی این درس تاثیری نداره)
7-میزان تغییرات رو من 1.07 بدست آوردم ولی طبق نظرات دوستان میتونید همون یک در نظر بگیرید