به خصوص بچه های کامپیوتر ....

کیــــا کوثرین؟؟ دستا بالا ؟؟

مدیران انجمن: Parsian, rosa_127, Moh3n II, مدیران
تنها عکسش همونیه که تو سایتشه.....kowsar.ac.irmaysamrere نوشته شده:سلام خدمت همه دوستان
ميخواستم ببينم كسي از دانشگاه كوثر عكسي داره ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بله ديگه اينم يكي از مزاياشه..!!siteman نوشته شده:میبینم که چای شیرینی....شربت بلههههههههههههههههههه![]()
موفق باشي من نتونستم امروزم برم فردا ميرم زنگ زدم مثل اينكه تا 5شنبه تمديدش كردن...maysamrere نوشته شده:سلام خدمت همه ي دوستاني كه كوثر قبول شدن
من امروز صبح واسه ثبت نام رفته بودم دانشگاه حدودا ساعت 10 بود كه من اونجا بودم و خيلي هم شلوغ بود .كه بعد از چند ساعت ثبت ناممون تموم شد و از ما 400 هزار تومن گرفتن و بعد سرويس اياب و ذهاب براي تهران دارد هزينه براي استفاده از ان يك روز در هفته 50 هزار تومن و 2 روز 100 هزار تومن و ...
خوابگاه خودگردان هم دارد . 100 تومن پيش ماهي هم 55 تومن كرايه با امكانات خوب .
رفتار كارمندانش خوب بود .
پذيرايي هم داشتن شربت و چاي و شيريني و ...
كلاسهاش هم 9 مهر شروع ميشه.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما چه روزايي كلاس داري؟ يعني چطوري كلاسا رو ميدن؟maysamrere نوشته شده:سلام خدمت همه ي دوستاني كه كوثر قبول شدن
من امروز صبح واسه ثبت نام رفته بودم دانشگاه حدودا ساعت 10 بود كه من اونجا بودم و خيلي هم شلوغ بود .كه بعد از چند ساعت ثبت ناممون تموم شد و از ما 400 هزار تومن گرفتن و بعد سرويس اياب و ذهاب براي تهران دارد هزينه براي استفاده از ان يك روز در هفته 50 هزار تومن و 2 روز 100 هزار تومن و ...
خوابگاه خودگردان هم دارد . 100 تومن پيش ماهي هم 55 تومن كرايه با امكانات خوب .
رفتار كارمندانش خوب بود .
پذيرايي هم داشتن شربت و چاي و شيريني و ...
كلاسهاش هم 9 مهر شروع ميشه.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نميدونم والا... فكر كنم داشته باشه...... من فقط سلف نديدم اصلا سلف داشت؟؟؟؟maysamrere نوشته شده:![]()
از ما كه 8 تا عكس گرفتن
![]()
![]()
كلاسا هم مشخص نيست فعلا و لي احتمالا 2 يا 3 روز در هفته باشه .
راستي من يه سوال داشتم دانشگاه كوثر بجز اين ساختماني كه رفتيم ساختمان ديگه اي هم داره ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()