در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » شنبه 19 شهریور 1390, 8:45 am
با سلام .
با توجه به درخواست هایی که شده در مورد شروع به درس خوندن بصورت گروهی برای کنکور 91 ، دوستانی که مایل هستند در این گروه باشند و بصورت تیمی درس بخونند ، میتونن در همینجا پست بدن ، در ضمن این گروه قوانینی داره که بعداً اعلام خواهد شد .
با تشکر .
یا علی

-
arezoo68
- کاربر خوب

- محل اقامت: قزوین
توسط arezoo68 » شنبه 19 شهریور 1390, 9:09 am
احتمالا من اولین مشتری هستم، من آرزو هستم، کاردانی نرم افزار کامپیوتر، برای شرکت در گروه اعلام آمادگی می کنم.
آخرین ویرایش توسط
arezoo68 در چهارشنبه 18 آبان 1390, 8:23 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
-
arezoo159
توسط arezoo159 » شنبه 19 شهریور 1390, 9:52 am
سلام
منم هستم ، اگه ميشه يكم منم هل بديد من خيلي وقته كه از درس خوندن دور شدم ولي بخاطر كارم بايستي حتما اين ليسانس و بگيرم پارسال آزاد دماوند قبول شدم كه نشد برم بخاطر وضعيت شغليم اگه امسال بتونم قبول بشم خيلي خوب ميشه
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » شنبه 19 شهریور 1390, 4:36 pm
سلام حتماً بطور جدی شروع خواهیم کرد ، فقط دوستانی که مایل هستند هر چی سریع تر اظهار آمادگی کنند.

-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » شنبه 19 شهریور 1390, 4:54 pm
دوستانی که مایل هستند امشب ساعت 9 من آنلاین هستم ، آی دی من رو add کنن ، امشب میخوایم تصمیم گیری کنیم .

-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » شنبه 19 شهریور 1390, 9:08 pm
با سلام
خوب از امشب میخوام شروع کنیم به برنامه ریزی ، هدف اصلی ما برنامه ریزی برای کنکور سراسری سال 91 هست ، برای شروع باید رفرنس های اصلی و منابع رو مشخص کنیم ، قابل ذکر هست که در این جا هر منبع یا مطلبی رو که ذکر میکنیم ، باید معتبر و قابل بررسی باشه !
خوب استاد طورانی هم در سایتش زحمت کشیده و رفرنس های اصلی کنکور سراسری رو گذاشته ،
لینک :
http://tourani.ir/sarasarirefrence.tourani
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » شنبه 19 شهریور 1390, 9:39 pm
دوستان برای ادامه دادن مطالب حتماً نظر بدید تا این مطالب ادامه داشته باشه

-
مملی2002
- کاربر ساده

توسط مملی2002 » یکشنبه 20 شهریور 1390, 1:01 am
بچه ها من کلاس های مدرسان شریف رو میرفتم
امسال هم تو کنکور رتبم شد 290 ، به نظرم اگه میخواید کلاس برید سعی کنید یه تحقیقی بکنید ببینید که کدوم موسسه تو کدوم درس از همه بهتره ، اینو تقریبا می تونید از درصد های بچه های کنکور امسال هم بفهمید
به عنوان مثال من کارنامه ی بچه ها رو نگاه می کردم اکثرا بچه ها ریاضی و آمار سفید داده بودن
ولی من خیلی راحت 20% ریاضی زدم ، و توصیه می کنم اگه قصد کلاس رفتن رو دارید برای ریاضی حتما مدرسان رو انتخاب کنید .
این یه مثال بود ، ولی با توجه به درصد ها و شنیده های بچه ها نظرم برای بچه هایی که دارین خودتونو برای کنکور 91 آماده می کنین اینه :
1- عمومی : واقعا عمومی کلاس نمی خواد ولی برای کلاس توی انتخاب آزاد هستین ، چون اکثر موسسات مطرح تو آموزن کاردانی به کارشناسی تو عمومی خوب هستن
2- ریاضی و آمار : فقط مدرسان ، یادتون نره ریاضی با استاد عشقی و آمار با استاد جعفری ، به غیر این دو استاد اصلا نرید
3- ساختمان داده : به نظرم امسال بچه های کاوشگران ( استاد مقسمی ) ساختمان خیلی خوب زدن
یکی از دوستانی که تو کلاس های این موسسه شرکت کرده بود ساختمان خیلی قوی و خوب بود و تو کنکور هم رتبه خوبی کسب کرد .
4- برنامه نویسی : 100% استاد عادلی نیا توی این درس تخصص خاصی دارن ، حتی کتابی که توی موسسه مدرسان شریف تدریس میشه متعلق به ایشونه ، موسسه اندیشه اساتید بهترین انتخاب برای این درسه
5- ذخیره و بازیابی اطلاعات : واقعیت اینه که کلاس های مدرسان برای این درس زیاد خوب نبود ، به نظرم برای این درس سعی کنید جوری درس بخونید که مطمئن باشید که هر نوع مسئله ای رو کاملا مسلط هستید ، به عنوان مثال تا فصل یک حرفه ای نشدید ، یعنی این که هر نوع تستی مربوط به این فصل رو امتحان کنید ببینید می تونید حل کنید یا نه ، فصل 2 رو شروع نکنید
6- مدار و سیستم عامل : این دو درس من خودم از قبل قوی بودم ، کلاس های مدرسان هم بد نبود ولی 100% توصیه نمی کنم
در نهایت این که دوستان این نظر شخصی و تجربه ای که طی زمانی که برای آمادگی کنکور گذاشتم به دست آوردم ، ممکنه نظر خیلی از دوستان متفاوت باشه ولی سعی کردم چیز های که دیدم و شنیدم در اختیار شما بزارم
به امید موفقیت شما در آزمون 91
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » یکشنبه 20 شهریور 1390, 8:20 am
با تشکر از دوست خوبمون {مملی2002 } , واقعاً از راهنمایی هاشون ممنونم ، از دیگر دوستانی که مثل دوستمون موفق بودن و مایل هستن ، درخواست میکنم که بیان اینجا و از تجربیاتشون برای دوستانی که میخوان شروع کنن بگن .
ممنون
یا علی
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » یکشنبه 20 شهریور 1390, 8:22 am
دوستانی که میخوان شروع کنن کم پیدا هستند ،

-
90مریم
- كاربر عالي

- محل اقامت: Ahvaz
-
تماس:
توسط 90مریم » یکشنبه 20 شهریور 1390, 9:15 am
سلام
منم اعلام آمادگی میکنم
به تو سربسته و در پرده بگویم
تا کسی نشنود این راز گهر بار جهان را
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو ندانی تو ندانی که خود آن نقطه عشقی
تو خودت باغ بهشتی
-
arezoo68
- کاربر خوب

- محل اقامت: قزوین
توسط arezoo68 » یکشنبه 20 شهریور 1390, 9:38 am
آقا محسن من نظر خاصی در زمینه منابع دروس تخصصی ندارم ولی در مورددروس عمومی به نظرم وقت گذاشتن روی دروس عمومی که ضریب یک هم دارن زیاد خوب نیست و بهتره در این مورد این دروس از جزوه های معتبر مثل پارسه استفاده کنیم که تقریبا چیزهای مهم را جمع بندی و دسته بندی کرده.
بعد اینکه اگه قرار است از منبع معتبر مشخصی بخونیم بهتره زودتر مشخص بشه تا بتونیم به موقع تهیه کنیم و اول مهر حتما خوندن رو شروع کنیم.
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » یکشنبه 20 شهریور 1390, 10:17 am
در برنامه ريزي كه خواهيم كرد ، دروس عمومي به عنوان زنگ تفريح قرار خواهد گرفت ، يعني ما بيشتر تمركزمون رو دروس تخصصي هست ، باز هم ميگم ما منابع رو همه از يكجا انتخاب نميكنيم ، با آناليز در صد قبولي ها و حجم كتب و نياز هامون مشخص ميكنيم .
سريع تر كساني كه ميخوان شروع كنن اعلام آمادگي كنن ، در ضمن براي ارتباط بيشتر ميتونيد با من تماس بگيريد كساني كه ميخوان تماس بگيرند به من پيغام خصوصي بدن تا شماره تماس رو دريافت كنند.
با تشكر
يا علي
-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » یکشنبه 20 شهریور 1390, 10:21 am
سلام
دوستان عزيز اين هم رفرنس هاي كنكور علمي كاربردي
http://tourani.ir/elmikarbordirefrence.tourani
تو ادامه بحث به مقايسه رفرنس هاي علمي كاربردي با سراسري خواهيم پرداخت ،كه برنامه اي مفيد و سريع داشته باشيم .
نظر يادتون نره ، حرف اول در اين قسمت رو مشاركت تمامي دوستان ميزنه !!!

-
Parsian
- مدیر انجمن

توسط Parsian » یکشنبه 20 شهریور 1390, 10:25 am
دوستان عزيز با توجه به تعداد درخواست هاي شما براي شروع كلاس ها ، يه نظر خواهي ميخوايم داشته باشيم در مورد برگزاري كلاس هاي مجازي ، كه اساتيد اون ها بچه هاي رتبه هاي تك رقمي باشن ، و بتونيم با هزينه كمتر ، مطالب مفيد و كاربردي را به دوستان انتقال بديم ، حال از دوستاني كه مايل به برگزاري چنين كلاسي هستند ،ميخوام كه در همين فروم نظر خودشون رو بگن .
يا علي